Vennskapskamp: Tyskland 2-1 Nederland, gir selvtillit i forberedelsene til europacupen

I den siste landskampen før europacupstart beseiret det tyske laget Nederland 2-1 hjemme. Phil Krugers vinnende heading hjalp det tyske laget til å fullføre en fantastisk kontring og sette scenen for den kommende europacupen. Cupen gir selvtillit.

Nederland tok ledelsen bare fire minutter etter at det gikk av. Wellman mottok en pasning fra Depay og skjøt ballen i nedre høyre hjørne av det tyske lagets mål. Selv om det tyske laget lå bak tidlig, fikk de ikke panikk. De jobbet stilltiende sammen og kontrollerte tempoet i spillet store deler av første omgang.

Tysklands utligningsmål kom fra Mittelstadt med en verdensbølge. I det 11. minutt fikk det tyske laget en hjørnesparkmulighet. Mittelstadt satte ballen utenfor 16-meteren og skjøt direkte. Ballen trakk en perfekt bue og gikk rett i øvre hjørne av det nederlandske lagets mål. Kanskje fordi han hadde på seg Nike billige fotballsko, øker dette paret fotballsko friksjonen i skyteområdet, noe som muliggjør nøyaktig ballkontroll og skyting. Dette målet hjalp ikke bare det tyske laget med å utligne.

Tyskland 2-1 Nederland

Dessverre misset det tyske laget muligheten til å utvide scoringen i første omgang. Selv om Gundogan og Havertz skapte noen scoringsmuligheter, klarte de ikke å utnytte og de to sidene gikk inn i andre omgang med stillingen 1-1.

I andre omgang snudde tabellene. Det nederlandske laget trappet opp sin offensive innsats. Depay og Mullen skapte begge trusler, men klarte ikke å score. Kampen gikk inn i det 85. minutt da det tyske laget fikk en mulighet til hjørnespark. Phil Kruger berørte ballen med skulderen under nærkampene foran mål. Ballen endret litt retning og trillet deretter inn i det nederlandske lagets mål. Den nederlandske målvakten Verbruggen kjempet hardt for å redde ballen, men klarte ikke å holde den utenfor. Etter VAR-bekreftelse slo dommeren fast at målet var gyldig, og det tyske laget oppnådde en 2-1-vending.

Denne seieren ga en perfekt slutt på det tyske lagets forberedelser til europacupen. I tidligere kamper hadde de beseiret Frankrike. For Nederland var det deres første tap siden oktober. Hovedtrener Koeman må løse problemene laget har avslørt før starten av Europacupen.

Tysk fotball har opplevd noen nedturer de siste årene. Tyskland falt til 16. plass på verdensrankingen etter å ha gått ut av verdenscupen i gruppespillet og sparket hovedtrener Flick. Nylige seire mot Frankrike og Nederland har imidlertid gitt tyske fans fornyet håp. Kan dette tyske laget skape mirakler når de spiller hjemme? la oss vente og se!